Planering!

Ja, det var ju det där med planering! Anledningen till att min tidsplan såg ut som den gjorde i förra inlägget är helt enkelt för att jag älskar att planera. Sen har jag tyvärr ett litet problem att komma ihåg vad jag har planerat och gör snart nya planer.

Från början var denna dag vigt åt symässan som hålls på Älvsjömässan. Detta glömmer jag snabbt när jag inser att Tjejvasan närmar sig och jag behöver träna. Ett långpass planeras därför in under morgonen. På kvällen ska några kollegor träffas och fira att jag jobbar 12 dagar till innan det är dags för mig att sluta. Innan middagen är tanken att vi ska ses och ta en liten fördrink.

Är det något jag har glömt?? Jo, just ja, tvättiden mellan 7-10. Älsklingen är på jobbet så jag har ju lovat att jag skulle fixa det, jag är ju ändå ledig! Så blev det med den här dagen. Jag håller nu på och tvättar samtidigt som jag förbereder mig för en tur i spåret. Sen blir det dusch, en snabblunch och sen iväg till mässan innan jag möter upp kollegorna för den där fördrinken (som troligen blir en cola pga både träning och jobb i morgon)

Det är nästan stressigt att vara ledig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.