Att vara mellan jobb

Jo, jag gjorde ju min sista dag på mitt gamla jobb i onsdags och börjar mitt nya jobb på måndag, långhelg alltså!

Tyvärr har tjusningen med långledigheten gått förlorad då kroppen insåg att dessa dagar var perfekta att vila ut på så jag har sovit bort både gårdagen och halva dagen idag. Men, å andra sidan. Vill kroppen sova så mycket så behöver den nog det också. Så jag skulle ju egentligen kunna vara hemma från jobbet för att jag är sjuk. Egentligen. Fast utan den där ångesten som jag brukar ha när jag är sjuk, det är skönt!

Nu ska jag gå och göra en kopp te, för det behöver min hals. Kanske får bli en lugn promenad sen, för jäklar vilket fint väder det är idag!


4 thoughts on “Att vara mellan jobb

 1. Ser ut som om ni har lika fint väder som vi. Hoppas du får lite energi!
  Tack för tips om lite te; det får det nog bli för mig!

  • Tackar 🙂
   Jag jobbar som receptionist som även ska hjälpa till lite med kundtjänst. Jag har nu jobbat i drygt en vecka och tycker att det är hur kul som helst! 🙂

   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *