En härlig kväll och ett udda sällskap

Igår kväll träffade jag en kollega från mitt förra jobb. Det var nästan två år sedan vi sågs och jösses vad vi hade mycket att prata om. Efter en stund tittade jag på klockan och såg att det gått tre timmar. Visst är det fantastiskt hur tiden bara kan flyga iväg när man har trevligt! Det var så trevligt att jag inte ens hann ta ett enda kort.

Idag har jag varit hemma med Pluttan, tjejen som inte alls sover bra på nätterna och som slutat äta frukost själv. (Hon måste sitta i famnen och gärna bli matad annars bara skriker och gråter hon.) Vi håller tummarna att en uppdelad vecka med lite mindre föris-tid gör tricket. Men vi känner oss så otroligt maktlösa, vill ju bara att hon ska må bra. Har ni upplevt något liknande? Hur gjorde ni för att det skulle bli bättre?

Ikväll efter Pluttan somnat fick jag lite tid själv eftersom Älsklingen är och repar. Då hade jag sällskap av dessa trevliga träningsredskap.

IMG_4853.JPG
 

Ett arm/axelpass blev det och det blir spännande att se om armarna senare kan matcha träningsvärken jag haft i ben och rumpa idag.

Men nu är Älsklingen snart hemma så det blir dusch och fika och sedan god natt.

Hoppas ni haft en fin onsdag!


4 thoughts on “En härlig kväll och ett udda sällskap

  1. Läst ikapp lite här hos dig.
    PT, så spännande och vad bra att ha så man tränar som man ska. Har aldrig provat det men skulle vara kul.

    Jobbigt med lilla Pluttan, förstår känslan. Men håll ut, det brukar ge sig….

    Kram

  2. Åh vad roligt med en PT, jag har bara hört om andra som har det men det är nog bra att få lite råd från någon ”special kunnig” ibland. <3

    • Ja, jag började med PT för att jag ville ha hjälp att hitta tillbaka till mina magmuskler efter graviditeten. Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska klara mig utan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *