En liten lock och middagsfunderingar

januari_018

Idag har vi haft en riktigt härlig morgon. Pluttan, som inte har så mycket hår men åtminstone en liten söt lock, sov ända till halv 8 och sen låg hon och Älsklingen och läste bok innan de klev upp. Då passade jag på att sova lite till. Som jag älskar sovmorgnar! Men till slut klev även jag upp och fick i mig lite frukost.

Jag och Pluttan är ensamma idag då Älsklingen är iväg och spelar in i studio med bandet. Så här sitter jag och funderar på vad vi ska äta till middag. Pluttan verkar ha helstekt gris på sin meny, men den kanske blir klar snabbare om vi stänger luckan.

januari_017

Hoppas ni har en härlig lördag!


One thought on “En liten lock och middagsfunderingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *