En helg fylld med besök och mys

Idag har vi haft besök av mor och far igen. Man får ju passa på när de är i stan. Det är så härligt med familjebesök också på det viset att man behöver inte göra sig till på något vis. De kom medan vi var i köket och gjorde lunch till både oss och Pluttan så de satte sig och tittade på skidskytte så länge. Inga konstigheter. Sedan myste de med Pluttan medan vi åt klart lunchen. En så kallad win-win då de fick Pluttan-mys och vi fick lunch-ro.

Det konstigaste är att datorn varit av hela helgen fram till nu ikväll. Det har nog aldrig hänt. Men någongång ska ju vara den första och då var det väl passande att det blev denna helg fylld med besök och födelsedagsfirande.

Födelsedagsblommor fick jag i två omgångar och de passade väldans bra tillsammans.

IMG_4913.JPG

Men nu blir det god natt. Imorgon väntar en ny vecka.

Hoppas ni haft en härlig helg!


4 thoughts on “En helg fylld med besök och mys

  1. Gratulerer med dagen på etterskudd! Det er godt å ta en helg uten datamaskinen iblant. Så flotte tulipaner – jeg elsker friske blomster i fine farger om vinteren!

  2. haha ja jösses va sjukt, sova hela natten lxom, inget konstig och något man tog för givet!
    vi fick ju sova hela natten när Pärlan hade kolik, då sov hon inget på dagen utan skrek istället så då va hon däckad under natten.. men det är ju inget jag vill tilbaka till ändå 🙂 trots att vi fick sova hela natten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *