Oktober på ingång – planering i min Bullet Journal

När man har en liten kille på 3 månader går dagarna ibland hur fort som helst. Därför har jag först idag haft tid att sätta mig med min Bullet Journal och planera för Oktober som ju börjar redan imorgon. Är det okej att vilja dra i handbromsen? Jag har redan varit hemma 3 månader med sonen (4 om man räknar den månad jag var hemma gravid) och det är bara 6 månader kvar. En tredjedel har redan passerat.

Tema i Oktober

Nåja, oktober är välkommen ändå, även om jag kanske inte känner mig riktigt redo. Många bilder jag sett påFacebook och Instagram visar månader med höstiga färger och Halloween-teman. Men eftersom jag älskar pastell och inte är så värst duktig på att rita (särskilt inte pumpor eller vackra höstlöv) så ville jag komma på något annat. Därför fick månadens tema blir Harlequin-mönster. Första sidan ser ni här nedan och jag är helt förälskad i resultatet. Dock kunde jag inte komma på hur jag ville göra med skuggningen/fyllnaden på just Oktober, så det har har jag lämnat tillsvidare. Lämna gärna en kommentar om hur du hade gjort.

Översikt planering Oktober

För att nå mina Oktober-mål

Jag har för tredje månaden i rad ritat upp min Motivationsbingo. För mig är det ett fantastiskt sätt att nå mina mål. Jag kollar av den dagligen och ser om inte jag borde planera in något av allt det som jag ska få gjort innan månadens slut så jag också får fylla i en ruta. Vid de små rutorna ovanför kommer jag fylla i ”vinsterna” som kan vara allt från att köpa ett plagg eller något annat (pennor är ju alltid kul!) till att gå på massage. Fyller jag hela rutan blir det något extra bra, som jag gått och suktat efter. Vad det blir just den här månaden har jag inte bestämt än, inte heller mina mål för månaden. Som sagt, kan jag få dra i handbromsen?

Motivationsbingo för Oktober

Tacksamhet och humör

Sist men inte minst min tacksamhetssida och min Mood-tracker. Dessa hade jag med första gången nu i September och tyvärr tappade jag rutinen efter halva månaden – i samband med att hela familjen var förkyld. Då hände det inte mycket alls i min Bullet Journal. Men jag gillar tanken och kommer att ge det en chans till. Och eftersom temat är Harlequin så blev den såhär:

Mood-tracker i Oktober

Redo för höst

Så nu när alla sidor är förberedda känner jag mig redo. Ikväll kommer jag sitta och få ner vad jag ska ha med i min Motivationsbingo och även fylla i allt som händer i månadsöversikten. Vill du se mer från min Bullet Journal hittar du mig på Instagram under namnet Jamtlandshanna_bujo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.